Ventactie 2020

Wie had er in maart 2020 kunnen denken dat we nu, 7 maanden later, nog steeds / weer niet samen mogen sporten. Ook op onze vereniging hebben COVID 19 en de maatregelen van het RIVM grote impact.

Toch is het niet alleen maar kommer en kwel. De afgelopen periode heeft ook laten zien dat er veel is om blij van te worden en dankbaar voor te zijn als je lid bent van zo’n mooie vereniging als de onze.

In onderstaande bericht vind je een update vanuit het bestuur; een ‘dankjewel’ voor al het werk dat verzet is om enerzijds onze clubactiviteiten zoveel mogelijk draaiende te houden.

Allereerst mogen wij ons natuurlijk gelukkig prijzen dat niemand van onze leden of hun gezinnen (voor zover wij weten) zeer ernstig ziek is geworden van het Coronavirus. Laten we er met z’n allen alles aan doen om dat zo te houden!

Collega’s van bestuur en TC, ontzettend bedankt namens al onze leden!

Onder aanvoering van de vlooienmarktcommissie, bestaande uit Maud, Marcel, Anton en Hedy, heeft onze vereniging producten van Riethovense ondernemers huis-aan-huis verkocht. Hoe de commissie de actie ervaren heeft kun je verderop lezen. Wat hebben we het toch getroffen met het grote aantal leden (en aanhang) dat hun vrije zaterdag op heeft willen offeren ten gunste van onze vereniging.

Vlooienmarktcommissie,

Riethovense ondernemers,

Riethovenaren die onze club hebben willen steunen,

Leden, ouders, partners en kinderen die deze actie samen mee tot een succes hebben gemaakt, ontzettend bedankt namens al onze leden!

Ik hoop dat we elkaar snel weer in levende lijve kunnen treffen, samen kunnen sporten of een drankje doen in de sporthal. Blijf gezond!

Namens het bestuur,

Ineke Bergmans

Hieronder volgt de bedankbrief vanuit de vlooienmarktcommissie:

Hallo Collega volleyballers,

Het is de week na de Vent-actie. Aangescherpte coronaregels zorgen ervoor dat we even niet meer kunnen volleyballen, maar wij hebben tóch iets positiefs te brengen:

Wij, als vlooienmarkt-commissie, kregen van het bestuur de vraag om een andere activiteit te verzinnen. We hebben uiteindelijk dus de Vent-actie opgezet.

Na een aantal maanden voorbereiding zijn we, niet wetend wat deze actie zou brengen, vorige week uiteindelijk gestart met de praktische uitwerking. Verkoopwaar ophalen bij de deelnemende ondernemers, die we veelal voorzichtig hadden ingeschat. Bakken maken, flyers rondbrengen en reclame maken via elk kanaal. Uitsorteren, lijsten maken etc.

Zaterdag was het dan zover. Met gezonde spanning stonden wij, jullie als vrijwilligers te woord om de actie te starten, niet wetende wat deze dag zou brengen.

Maar: deze dag heeft alle verwachtingen overtroffen! We hebben meerdere keren verkoopwaar moeten bijhalen. Uiteindelijk zijn we in veel méér straten geweest dan we van tevoren hadden ingeschat.

En bovenal: het gevoel van één club, het gevoel van dit samen te klaren lag er dubbeldik bovenop. Samen hebben we deze actie tot een succes gemaakt.

Alle vrijwilligers die bij de actie betrokken zijn: bedankt!

Daarnaast:

Doel van de actie was dat we samen, Riethovense ondernemers en de volleybalvereniging, elkaar ondersteunen in deze moeilijke tijd. Wij maken reclame voor de ondernemer, en zij hebben extra verkopen. Daarom:

Als je een keer iets nodig hebt: denk dan aan deze lokale ondernemers die ook onze actie mede mogelijk hebben gemaakt. Ook na deze actie doen we het samen!!

Ook ondernemers bedankt!

 • Heijerhof
 • Super Riethoven / Kim
 • van Dommelen
 • Bardoel
 • Marcel de Leeuw
 • Kemi
 • Accu Company
 • 040 Mannen mode
 • Sleutel
 • Botteram Bikes
 • Grutz!
 • Beweegmij

Groeten van organisatie, en hopelijk tot snel in de sporthal!!

Onderstaand de flyer gemaakt van de waren die gepromoot en verkocht zijn.

De dag was een groot succes. De vlooienmarktcommissie bestond in 2020 uit Marcel de Leeuw, Anton Smits, Hedy Dreier Gligoor en Maud van Grotel.

Namens de vlooienmarktcommissie: hartelijk dank ondernemers en de vele vrijwilligers die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt.