12 apr

Vlooienmarkt 2023 VC Riethoven

We hebben het een aantal jaren niet kunnen doen, maar hij is er weer, de jaarlijkse vlooienmarkt! De eerst volgende vlooienmarkt vindt plaats op zondag 25 Juni 2023.

Daarom komen we op zaterdag 24 juni vanaf 9.30 uur bij u de vlooien weer ophalen. We halen alle nog bruikbare spullen op, behalve witgoed, textiel en groot meubilair.

Er is een groot aantal vrijwilligers die deze actie mogelijk maakt, van binnen de vereniging. Maar ook vrijwilligers die de vereniging een warm hart toedragen helpen mee om de vlooienmarkt tot een succes te maken. Met deze actie ondersteunen we de leuke activiteiten van de volleybal vereniging.

Organisatie van een vlooienmarkt wordt gedaan door een werkgroep van vrijwilligers die lid zijn van VC Riethoven. Voor 2023 zijn dat Hedy, Marcel, Anton en Marco. Er is eerder een datumprikker mail gestuurd naar alle leden en ouders van de mini’s. Hierin wordt gevraagd om beschikbaarheid in te vullen. Het is ook mogelijk om aan  te geven dat je niet beschikbaar bent, dat vinden wij jammer, maar het wordt wel gewaardeerd als de datumprikker in ieder geval ingevuld wordt zodat de werkgroep verder kan met plannen. 

Wat hebben we nodig en wat vragen we van vrijwilligers (welke beschikbaarheid kun je als lid en als ouder invullen):

1. Chauffeurs met auto/bestelbus met eventueel een aanhanger op zaterdag 24 juni 2023
2. Vrijwilligers voor het sorteren van de aangeleverde waar op zaterdag 24 juni 2022;
3. Vrijwilligers voor het verkopen van de waar op zondag 25 juni 2023;
4. Vrijwilligers voor het opruimen van de Kemphaan na afloop op zondag 25 juni 2023 (vanaf 14:30 uur);
4. Kruiwagens voor het sorteren van de spullen op 24 en 25 juni 2022.

Natuurlijk helpen de mini’s zelf ook mee! Ze zijn van harte welkom en er doen al een aantal mini’s mee net zoals vorig jaar. 

De week voor de vlooienmarkt ontvangt u een huis-aan-huis flyer waarin alle belangrijke informatie staat aangegeven. 

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar het volgende adres: vlooienmarkt@vcriethoven.nl. Alle leden hebben inmiddels een mail gekregen met een datumprikker waarbij beschikbaarheid kan worden opgegeven.

Het wordt heel erg op prijs gesteld als alle leden de datumprikker op tijd invullen Liever niet natuurlijk, maar “nee” is ook een antwoord. Dat kunt u aangeven bij de eerste optie bij zowel zaterdag 24 juni als zondag 25 juni: Ik ben verhinderd die dag.

De niet-leden zullen we apart benaderen en eventueel ook een datumprikker toesturen. Iedereen kan apart extra commentaar geven over zijn of haar beschikbaarheid zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Vlooienmarkt VC Riethoven