WZ stelt zich voor

Als contactpersoon Wedstrijdzaken is Marjan Vlassak onderdeel van en / ondersteunend aan de TC.

Wedstrijdzaken bij een volleybalvereniging omvatten typisch de organisatorische aspecten van het plannen, coördineren en beheren van wedstrijden. Dit omvat onder andere:

Competitieplanning: Het opstellen van het wedstrijdprogramma voor alle teams binnen de vereniging, inclusief thuis- en uitwedstrijden.

Communicatie: Het verstrekken van relevante informatie aan spelers, coaches en scheidsrechters over wedstrijdtijden, locaties en andere belangrijke details.

Inschrijvingen: Het regelen van inschrijvingen voor competities en toernooien, inclusief het invullen van benodigde formulieren en het betalen van inschrijvingskosten.

Scheidsrechterplanning: Het organiseren van scheidsrechters voor wedstrijden, hetzij door interne scheidsrechters op te leiden en in te zetten, hetzij door externe scheidsrechters in te huren.

Spelersregistratie: Het bijhouden van de registratie van spelers, inclusief het controleren van lidmaatschappen en het aanmelden van nieuwe spelers bij de relevante sportbond.

Faciliteiten en uitrusting: Het zorgen voor de beschikbaarheid van de benodigde faciliteiten en uitrusting voor wedstrijden, zoals volleybalnetten, ballen, enzovoort.

Wedstrijdadministratie: Het bijhouden van scores, het registreren van resultaten en het afhandelen van eventuele protesten of klachten met betrekking tot wedstrijden.

Coördinatie van wedstrijddagen: Het plannen en coördineren van de activiteiten op wedstrijddagen, inclusief het ontvangen van teams en scheidsrechters, het toewijzen van kleedkamers en het opzetten van velden.

Kortom, Wedstrijdzaken zijn verantwoordelijk voor alle logistieke en administratieve aspecten die nodig zijn om wedstrijden binnen de volleybalvereniging soepel te laten verlopen.

Je kunt contact opnemen met Wedstrijdzaken via het contactformulier op deze site.