Kemi | Vakwerk in plaatwerk

Kemi, gevestigd in Riethoven, Noord-Brabant, is een gespecialiseerd bedrijf in plaatwerk. Hun expertise omvat het bewerken van materialen zoals staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium.

Historie en Ontwikkeling:
Kemi heeft een rijke geschiedenis. De Kempische Metaalwaren Industrie werd al in 1961 opgericht. Oorspronkelijk begonnen in een voormalige boerenschuur, heeft dit familiebedrijf zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat wereldwijd kwalitatief plaatwerk levert.

De sfeer bij Kemi is nog steeds informeel en de teamspirit is hoog. Ze zijn toegewijd aan hun klanten en aan elkaar, wat resulteert in bevlogenheid in alles wat ze doen.

Team en Leiderschap:
Anton Smits, de technisch directeur en eigenaar van Kemi, speelt een cruciale rol in het succes van het bedrijf.

Andere belangrijke teamleden zijn onder andere Sandra Bakermans (administratie), Nicolle Verdonk (administratie), Chris Lindelauf (bedrijfsleider), en nog veel meer.

Kwaliteit en Innovatie:
Kemi gelooft dat technische grenzen er zijn om te testen hoe vindingrijk ze kunnen zijn. Ze blijven investeren in de toekomst met nieuwe methoden, machines en inzichten.

Hun vakmanschap in plaatwerk gaat verder dan alleen topkwaliteit. Ze streven naar efficiëntie door automatisering en heldere afspraken met hun klanten.
Meer informatie over Kemi en hun diensten vind je op hun website: Kemi.

Anton Smits sponsort deze vereniging al jaren, wat een geweldige bijdrage is aan de lokale sportgemeenschap en aan VC Riethoven in het bijzonder. Anton Smits speelt zelf volleybal in het tweede heren recreantenteam.