Formulier inschrijven

Lijkt volleyballen bij VC Riethoven je iets? Kom eens gezellig langs op de dinsdagavond om te kijken en / of om mee te trainen. Je mag altijd gratis 3x mee trainen! Het enige dat je nodig hebt zijn zaalschoenen een T-shirt, een korte broek en een flesje water. Wil je je daarna inschrijven, vul dan het formulier digitaal in.

Bij VC Riethoven is iedereen welkom die 5 jaar of ouder is, ongeacht zijn of haar volleybalkwaliteiten. Je betaalt bij VC Riethoven jaarlijkse contributie vooraf. De hoogte van de contributie staat vermeld op deze site en wordt jaarlijks vastgesteld op de Algemene Leden Vergadering.

INSCHRIJFFORMULIER
Inschrijven bij onze vereniging kan door dit inschrijfformulier te downloaden en bij VC Riethoven in te leveren. Zodra je het geweldige besluit hetb genomen om lid te worden van VC Riethoven, dan hoef je alleen het volgende te doen:
1. Print het inschrijfformulier uit
2. Vul het volledig in
3. Maak een duidelijke en leesbare foto en / of scan het ingevulde aanvraagformulier en stuur de foto of scan naar het secretariaat van VC Riethoven via het email adres van de Secretaris.

Tip: je kunt ook het formulier printen en inleveren op onze trainingsavond bij de balie van de sportclub zodat je meteen aan de gang kan. Net zo gemakkelijk.

STICHTING LEERGELD

Deelname aan sport, scouting of muziekles, evenals de aanschaf van een nieuwe fiets en laptop voor school, zijn voor de meeste kinderen vanzelfsprekend. Echter, voor velen is dit niet het geval vanwege een gebrek aan financiële middelen thuis.

Het is begrijpelijk dat je graag wilt dat je kind kan deelnemen aan sportactiviteiten zoals voetbal, judo, turnen, zwemmen, of andere sporten. Dit is niet alleen gezond voor kinderen, maar het is ook leuk om samen met andere kinderen deel te nemen. Als je op dit moment niet in staat bent om de kosten voor sportactiviteiten te dragen, weet dan dat je niet alleen staat, en wij zijn hier om te helpen.

Je kunt bij ons een aanvraag indienen voor een bijdrage aan de contributie of het lesgeld. Vul eenvoudig het aanvraagformulier in en wij zullen snel voor jou aan de slag gaan.

Vul het aanvraagformulier in en wij gaan snel voor jou aan de slag.