Vlooienmarkt 2024

Zondag 23 juni 2024 wordt in de sporthal De Kemphaan te Riethoven de jaarlijkse vlooienmarkt georganiseerd door volleybalclub Riethoven. De zaterdag ervoor worden de spullen bij u aan de deur opgehaald (alleen Riethoven).

De leden van de commissie zijn te bereiken via vlooienmarkt@vcriethoven.nl.

Zoals elk jaar vragen we jullie om de datumprikker in te vullen. Indien je meerdere uitnodigingen om de datumprikker ontvangt, dan komt dit omdat er meerdere gezinsleden geregistreerd staan onder hetzelfde email adres. Dit komt bijvoorbeeld voor bij een ouder-kind relatie. Zet dan in het commentaar van de datumprikker om welk gezinslid het gaat en vul de verschillende datumprikkers apart in.

Op 16 april zullen we een herhaling sturen alleen naar de mensen die het dan nog niet ingevuld hebben. Op 18 april heeft de commissie namelijk weer vergadering en hoe meer datumprikkers wij ingevuld terug ontvangen, hoe gemakkelijker het plannen gaat. Hopelijk vinden jullie dat niet erg, het kan zijn dat het na verloop van de tijd aan de aandacht ontsnapt is en dan is een herhaling wel fijn.

Hieronder de link naar de datumprikker die op 29 maart voor het eerst gestuurd is naar alle leden:
Beschikbaarheid opgeven weekend van de vlooienmarkt

Share